Saturday, August 18, 2007

rent snyggt och moderiktigt

hittade inget på stan. och då menar jag inget. blev mest bara ilsken för att göteborgs shopping är så värdelöst tråkig. det går att hitta bra saker om du har mycket tid och ännu mer tålamod. eftersom jag oftast har bråttom när jag är där så blir det oftast inte mycket till nya inköp heller. fan. slängde i stället in cirka fyrtio kg tvätt i maskinerna och hoppas på att det ska komma ut något rent, snyggt, orginellt och moderiktigt för mig att ha på mig dom närmsta dagarna. väntar med spänning.

dag dag det är dag

jag är ledig i tre dagar. grejtans tänker jag. nu ska jag upp tidigt. gå på stan. titta på solen. träffa vänner. småfixa smågrejer. allt det skulle göras utöver detdär tråkiga städa-tvätta-diska prylarnarna.

så vaknar jag helt groggy kl 12:45 efter en tolfte ringsignal, väser fram något halvdant, mummlar några meningar och klickar sen luren. så mycket för att gå upp tidigt. men jag antar att ett-tidenär bättre än sex-tiden.

nu ska jag snabba mig för en snabbis på stan innan jag ska hinna tvätta, städa, träna innan jag ska till stan igen ikväll.

Good Luck to me................................. ett två snabba på....
 
BlogRankers.com BloggRegistret.se