Monday, October 22, 2007

fyllebloggande---bara för att jag känner för det

... kom hem från middag på stan. en oplanerad middag som hamnade på ett gammalt stammisställe med tvärbilligt dricka (av alkohålsort). Förutom den billiga drickan fick vi vara smaknissar för deras exprimentering av nya drinkar. så alkohålnivån i min kropp blev aningen för hög för en måndag. but who cares? måndag som fredag. Different but same. eller same but different.. hur man nu vill ha det.

vid datorn har jag hundra (ok jag överdriver som vanligt, men det var många många) folk msn-ropat på mig då jag glömt att logga ut då jag lämnade hemmet tidigare. så x antal fyllekonversationer tar rum, varpå en är med exet. Och eftersom jag är på fylle-lyset och inte heller haft någon mer avanserad närkontakt på dom närmsta dagarna så blir jag självklart sentimental av hög grad, och vill helst bara springa genom hela stan och tokkyssa han, efter att han skickat tre gula gubbar med utsträckta armar och kontinuerligt utspottande hjärtan till mig över denna internet-pratar-funktionen.

men det gör jag inte. något vett får man ändå ha, trots oplanerad fylla.

jag gör i alla fall en deal med han. en deal.. eller oxå kallat :utbyte av tjänster.
tjänster som ska äga rum med snaraste.

för om tre veckor lämnar jag göteborg bakom mig. om tre (TRE!) veckor är det finito till sveriges småstad. Det är bye bye.. hej då ..hola in reverse... jag dunstar helt enkelt. Och det känns jävligt bra. och det är allt jag har att säga om den saken.
 
BlogRankers.com BloggRegistret.se