Tuesday, November 9, 2010

blä

i morse lämnade jag min portfolio på galleriet. utställnignen öppnar i morgon. skälvklart så hatar jag min portfolio. men med tanke på att jag endast hade en vecka på mig att sammanställa den så kanske jag ska vara nöjd. den kunde blitt värre. men det värsta som finns är ju att tvingas ställa ut något som man är så satans onöjd med. för man ska ju inte heller gå runt och säga till alla hur onöjd man är, för då blir det ju bara värre. i stället går jag och letar fel i alla andras portfolios. tyvärr så hittar jag inte så många.

under dom senaste tre åren har jag tappat all inspiration till vad skriva heter. jag är rätt säker på att det beror på universitets press på att ständigt producera het kreativitet. fast nu är jag ruskigt nära ett avsluta av detta treårs plugg och jag hoppas innerligt att min inspiration kommer tillbaka så fort jag lämnat byggnaden. Tyvärr har jag inte bivit av med min äckliga prestationsångest under domhär åren. den har snarare ökats. hur blir jag av med den. det dödar mig.

just nu hatar jag allt jag producerar. vill kräkas på allt som kommer ur mina fingrar, min hjärna, min ihoptorkade inspirations bubbla. blä.
 
BlogRankers.com BloggRegistret.se