Wednesday, September 19, 2007

personalfest!

Igår blev jag mer eller mindre tvingad att säga ja till att komma på personalfest hemme hos kollega-Micke. Det blir jag, en till tjej och sen resten killar som sitter och i non-stop rapid berättar sex-skämt av en extremt dålig kvalitet. Jag känner mig bara sådär sugen på att trava genom regnet bort till spårvagnen för att färdas genom stan hem till denna samling väktarfolk.

Andra anledningen till mitt osug är Mr Nice Guy. Han vill att jag ska komma. Han vill att jag ska komma för hans skull. Han vill en massa saker. Jag vill inte lika mycket. Men risken är ju att när jag hällt i mig en nämnbar mängd alkohål kommer jag bli hångelsugen, touching-sugen och framförallt sex-sugen, också kallat kåt. Sen kommer jag mest troligtvis ta med han hem och låta mig bli påsatt av denna alltför snälla kille, för att sen nyktra till och då enbart vilja kansta ut han. Vilket kanske är lite för bitchigt för att vara genomtänkt klyftigt när man om två dagar ska jobba tillsammans igen.

Eller så kommer jag alternativt 2: dricka nämnbar mängd alkohål, vin mest troligtvis. Han kommer att vara på. Jag kommer känna min lufttillströmmning minska i en mycket mer rapid takt än vad som är nyttigt, och när jag når klimax av kvävning skrika ut ordspyor av elakheter som kommer förvandla hans ögon till ledsna små bollar, som resulterar i en ångest för båda parter när vi går till jobbet på fredag.

Ja, jag har suttit i denna sitsen förut.

och jag börjar bli mer och mer för dom utländska anställningsavtalen där det svart på vitt står präntat att det är förbjudet att ha sex med kolleger.

 
BlogRankers.com BloggRegistret.se