Saturday, September 8, 2007

vampyrliv del 1027

Det absolut första jag gjorde när jag klev innanför dörren i morse var att gå in i badrummet och tvätta ansiktet i 1) sminkborttagning 2) Darphin clensing milk 3) Darphin ansiktsvatten. Efter det forsatte jag i stressad men omsorgsfull takt med 1) tandborstning 2) tungskrapning för att sen gå ut och borsta igenom håret innan jag slutligen noga smörjde in varje del av mina slitna fötter i Aloe Veras Propolis wonder cream. Och Jacob undrar varför jag inte hinner ligga med huvudet sovandes intryckt i kudden innan kl 8.00. Killar som saknar genen fåfänga är clueless. Tror han att jag vaknar och somnar stunning beutifull helt automatiskt varje dag?! Och detta är inte ens allt man kan pyssla med innan bedtime.. utan detta är snarare allt jag hinner innan påtvingad sömn.

1 2 3 4 5 6 timmar sömn fick jag ihop innan jag vaknade med ett craving för kaffe, som inte gick att stoppa med en sovmask, dildo, yougurt eller annt subsitut för att slippa springa iväg till affären.

Nu har jag en timme på mig att skriva klart detta, äta, duscha, sminka mig, fixa håret, packa alla saker samt se på one tree hills reprisavsnitt som ger mig oförklarlig peace with in.

Mitt liv är verkligen innehålleslöst under dom jobbande nätterna.
 
BlogRankers.com BloggRegistret.se