Saturday, September 15, 2007

KÅTA VÅTA BEGÄR


kl är halvtvå, det är lördag. Jag ligger under täcket i min säng och försöker undvika den våta fläcken på lakanets vänstersida, som just efterlämnats av killen som för en kort stund sen avlägsnade sig från min lägenhet.

För ganska exakt en månad sen avlägsnade
jag mig från en lägenhet på ett helt annat ställe, från en helt annan kille. Men situationerna är tråkigt lika. I båda fallen har jag just haft sex med en kille som egentligen tillhör någon annan. Eller i alla fall nästan.

Fall ett: var ett rent och sneaky otrohohets-ligg.
Fall två: var mer en handling plockad ur Vänner. Den biten om Ross & Rachel och we were on a break-biten.

För dom var på paus. Och det var i alla fall mest troligtvis slut mellan dom. Men hon ringde några gånger, och skickade mess. Och av messens innebörd, som jag fick ta del av kunde jag som tjej förstå att denna tjejen inte riktigt var helt välinformerad om hur jävla totalt det var över.

Så jag fick återigen känna en killes ångest när han vill vill vill med sin lilla kåta kuk påla mig, men samtidigt sitter med ångesten över att dom inte borde, inte ska, inte får, inte vill. Men ändå vill. Men ändå inte... jadi jadi och etc.

Och precis som den förra killen så frågar även denna hur jag känner, om jag tycker det är jobbigt och något om förlåt för indragandet i mitt krångliga.

Den stora kontentan och dom gemensamma nämnarna i dessa händelser är att jag bara ville ha kul kul kul. Inget invecklat eller komplecerat. Bara rent och orent kul. Så förklarar jag för även denna att det inte är mitt jobb att hålla ert släkte trogna. Vill ni knulla mig så fine. Kom hit och gör det. Men lämna för all del eran flickväns-ångest hemma. För jag är inte så värst intresserad av att hjälpa er på den punkten.

Till slut gick han. Och efter att för andra gången idag lämna mig orgasmlös på grund av för tidig klimax, med förklaringen men du är ju så jävla skön blev jag ensam kvar. Och denna gången tyckte jag för en gångs skulle att det var rätt skönt att en stund bli lämnad till min egna ensamhet.

Vill du ha kul på måndag ?? frågade han innan dörren stängdes.

För vi jobbar ihop. Så här ser jag stora potentiella möjligheter för en upplivad arbetsmiljö. Och eftersom vi båda har nycklar till x antal företag i stan kan man ha kul på minst lika x många ställen. Så uppe på Canon-husets 16 våningars balkong med en utsikt över hela satans Göteborg ser jag fram emot att låta han med sin över medel omkretsstora kuk få tillfredsställa mina kåta våta begär.


 
BlogRankers.com BloggRegistret.se